Půjčkomat


Půjčkomat je portál poskytující takzvané rychlé půjčky před výplatou. Provozuje ho firma Friendly Finance sro, která patří mezi mladé firmy na českém trhu - svou podnikatelskou činnost zahájila v roce 2011, ale už předtím několik let působila v severských zemích Evropy.
Vzhledem k tomu, že půjčky do výplaty jsou v České republice velmi populární, rozšířila svou činnost i na český trh. Prostřednictvím Půjčkomatu si můžete půjčit částku od 500 Kč do 20 000 Kč. Napoprvé si však můžete půjčit jen menší částku, maximálně do 5000 Kč. Půjčkomat tak postupuje jako ostatní společnosti poskytující půjčky před výplatou. Poprvé si můžete půjčit jen menší částku, kterou když řádně a včas splatíte, budete si moci podruhé půjčit i více. Půjčkomat půjčuje tedy jen menší částky s kratší lhůtou splatnosti - od 5 do 31 dnů maximálně.


Jak si podat žádost?
Pro získání mini úvěru se musíte nejprve zaregistrovat na portálu www.pujckomat.cz, pak bude třeba souhlasit s obchodními podmínkami a potvrdit správnost údajů uvedených v registraci uhrazením symbolické částky 1 Kč na účet společnosti. Po uhrazení registračního poplatku Vám bude vytvořen účet s přihlašovacím jménem a heslem, jehož prostřednictvím se můžete přihlásit do Vašeho účtu, ze kterého můžete odeslat žádost o vybranou částku. Informaci o tom, zda byla Vaše žádost schválena se dozvíte v průběhu 10 minut. Na rozdíl od jiných společností, Půjčkomat neumožňuje odeslání žádosti prostřednictvím sms zprávy.
 
Půjčkomat je charakteristický tím, že nemá speciální požadavky na žadatele, půjčit si můžete bez ručitele a zajištění úvěru v případě, že máte více než 18 let a že disponujete s pravidelným a trvalým příjmem. Podmínkou je také čistý výpis z úvěrových registrů.

Společnost si pro věrné zákazníky připravila věrnostní program, který stálým klientům poskytuje možnost získat levnější úvěr a ve větším objemu. S každou řádně splacenou půjčkou si můžete půjčit větší částku a levnějic. Přesto, že společnost poskytuje věrným zákazníkům slevy, i tak se nedá o jejich půjčkách říct, že by byly výhodné. Při půjčce na 3000 Kč na 31 dní budete muset vrátit 804 Kč. Jistě uznáte, že je to hodně peněz. Proto by ste půjčky z Půjčkomatu měli využívat opravdu pouze v nezbytných případech.

Jaký je Váš názor na Půjčkomat? Dejte nám vědět Vaše zkušenosti zapojením se do diskuze níže.