Kreditní karta Odměna


Kreditní karta Odměna z nabídky platebních karet České spořitelny je zajímavý platební nástroj, který Vám kromě přístupu k úvěrovému limitu poskytuje i mnoho výhod navíc. Proč se vyplatí mít kartu Odměna v peněžence? V první řadě budete mít non stop přístup k úvěru z banky, který můžete využít kdykoliv to budete potřebovat a to i opakovaně až do výše celkového úvěrového limitu. Maximální výše schváleného úvěrového limitu je 200 000 Kč, konkrétní hodnota se však bude odvíjet od výše příjmu žadatele a od kreditních obratů na účtu.
 
Výhodou je velmi dlouhé takzvané bezúročné období, až 55 dní, během kterého můžete využívat peníze banky bez úroku. Pokud tedy dluh zaplatíte do konce bezúročného období, banka si za půjčení finančních prostředků nebude účtovat žádný úrok.
S kartou Odměna můžete navíc platit pohodlně u obchodníků v tuzemsku a v zahraničí. Navíc jako držitel kreditní karty odměna získáte slevy u více než 7500 obchodníků do výšky až 30% u obchodníků v České a Slovenské republice označených logem Sphere Card. Samozřejmostí jsou i výběry hotovosti ať už z bankomatů, hotovostní výběry na pobočkách bank a směnáren.

Největší výhodou a benefitem je však odměna ve výši 1%, kterou karta vrací klientovi z každého bezhotovostního nákupu uskutečněného kartou. Klient si může sám vybrat, jakým způsobem mu bude odměna připsána - zda bude poukázána na kartový účet, na penzijní připojištění České spořitelny, stavební spoření od Buřinky nebo si také můžete vybrat body do Bonus programu. Měsíčně můžete tímto způsobem ušetřit až 350 bodů.

Základní informace o kreditní kartě
Česká spořitelna si neuúčtuje žádný poplatek za poskytnutí kreditní karty. Celkové náklady na vedení kartového účtu ročně představují přibližně 468 Kč ročně. Vydání a vedení dodatkových karet je zcela bez poplatků. Kartu bez placení úroků můžete využívat až 55 dní - po skončení tohoto období si bude Česká spořitelna účtovat úrok 23,88% ročně.